TRAINING

“SPELEN IS DE HOOGSTE VORM VAN ONDERZOEK.”
– Albert Einstein

Je zoekt een coach voor groepen of jouw team. Onderstaande kwesties herkenbaar? Dit is waar ik het best en het liefst op werk, meer weten? Je kunt me bereiken op +31 (0)6 24243363, of mail me!

  • De persoonlijke en dus professionele ontwikkeling en groei van hoog opgeleiden, zoals onder andere Trainee’s, High Potentials, Leermeesters
  • Coachende vaardigheden voor Chapter coaches, Agile coaches, People managers, Leidinggevenden
  • Team ontwikkeling d.m.v. Improvisatie technieken en/of DISC en Drijfveren, Talenten analyses en Deep Democracy
  • Energieke en inspirerende presentatie en moderatie op maat voor grote bijeenkomsten als kick offs en speciale bedrijfsevenementen, altijd gaande over persoonlijke en/of professionele groei van mensen
  • Theatersport/Improvisatie theater – Teambuilding, vooral veel samen lachen
  • Training in het Engels

De kern van mijn werk is altijd: energie, enthousiasme, scherpzinnigheid, plezier en diepgang waar nodig. En doen! Ervaren!

Ben je nieuwsgierig naar mijn rugzak van methodieken die ik inzet in mijn werk?
Zoals de analyses van Discover©, check dan deze pagina.

Ik kom graag samen met een collega uit mijn directe netwerk met je in gesprek. Wij doen dit omdat wij deze eerste fase in een potentieel trainings en/of coaching programma beschouwen als een van de belangrijkste fases. Hier luisteren we, voelen we, kijken we en vragen we, om erachter te komen wat er speelt en zo goed mogelijk te zien wat er nodig is. En twee paar ogen zien meer dan een.
Wanneer het eerste gesprek voldoende blijkt komen we met een voorstel. Wij geloven in co-creatie, dus dit is een aanzet, vandaar bekijken we samen met jullie wat passend is, binnen de mogelijkheden van tijd en budget. Het is dus niet automatisch zo dat je met twee trainers/coaches moet werken. (voor meer info check de pagina Samenwerking ).

Voor contact mail me op info@noelcoacht.nl of bel of app op 06 24243363

VISIE OP MENS EN TEAM ONTWIKKELING BINNEN ORGANISATIES

Een ideaal team is een team dat in openheid, veiligheid en vertrouwen samenwerkt. Een team waarin men eigenaarschap en verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en de ander. Een team dat transparant kan zijn en gesprekken durft te voeren met elkaar, ook als dat lastig is. Dat je fouten mag maken en daarvan leert met elkaar. Belangrijk hierbij is dat men het teambelang boven het individuele belang stelt.

Dat vraagt nogal wat van mensen. Dat vraagt kwetsbaarheid, doorzettingsvermogen, lef en een grote mate van zelfreflectie. Ruimte geven aan jezelf en aan elkaar om voortdurend te mogen ontwikkelen en groeien.
Wij geloven dat persoonlijke groei direct bijdraagt aan teamontwikkeling en dat teamontwikkeling direct bijdraagt aan positieve bedrijfsresultaten.

groepstraining
teamtraing

Testimonials

“Overall, it was great. I think we got to know each other more but also learned more about ourselves and what drives us.”

“It was something totally different than diving into content etc. Really valuable to talk about values etc. Also good to reflect back on previous year as journey from trainee to C1.”

“Great atmosphere. Noel was a great coach, we opened up and reflected on our career/assignments/strenghts. Some great learnings here.”

-Deelnemers over een (Engelse) Persoonlijk Leiderschap training als onderdeel van hun Traineeship bij een Consultancy Firm

“Noël weet op een laagdrempelige, enthousiaste en kundige manier een groep met aanvankelijke reserves, spelenderwijs mee te nemen in een teambuilding evenement. Zonder uitzondering enthousiaste reacties van de deelnemers en als toegift een Oscaruitreiking!”

-Monique van Zanten, Business Unit Manager Greiner Bio-One

COACHING

coaching kantoor

Eén op één op coaching voor professionals binnen een organisatie. Lees hier meer…

PRESENTATIE

noel coacht presentatie businessevent

Presentatie en moderatie events professionele groei en het geven van (impro) workshops. Lees hier meer…