TRAINING

“SPELEN IS DE HOOGSTE VORM VAN ONDERZOEK.”
– Albert Einstein

Wil jij een groep medewerkers of een team binnen je organisatie naar een hoger plan brengen en je zoekt daarbij hulp van een goede trainer of teamcoach?

Ik kom graag met je in gesprek. Of liever nog, ik kom samen met een collega uit mijn directe netwerk. Wij doen dit omdat wij deze eerste fase in een potentieel trainings en/of coaching programma beschouwen als een van de belangrijkste fases. Hier luisteren we, voelen we, kijken we en vragen we, om erachter te komen wat er speelt en zo goed mogelijk te zien wat er nodig is. En twee paar ogen zien meer dan een.
Wanneer het eerste gesprek voldoende blijkt komen we met een voorstel. Wij geloven in co-creatie, dus dit is een aanzet, vandaar bekijken we samen met jullie wat passend is, binnen de mogelijkheden van tijd en budget. Het is dus niet automatisch zo dat je met twee trainers/coaches moet werken. (voor meer info check de pagina Samenwerking ).

Ik werk (al dan niet samen,) het best op de volgende onderwerpen:

  • Persoonlijk leiderschap, Talentontwikkeling en Loopbaan ontwikkeling van professionals zoals onder andere Trainee’s, High Potentials, Leermeesters
  • Coachende en communicatieve inzichten en vaardigheden voor Chapter coaches, Agile coaches, People managers, Leidinggevenden
  • Team dynamiek & team ontwikkeling naar High Potential Teams
  • Energieke en inspirerende presentatie op maat voor grote bijeenkomsten als kick offs en speciale bedrijfsevenementen, en/of ontwerp & invulling van de dag
  • Theatersport/Improvisatie theater – Teambuilding, vooral veel samen lachen

De kern van mijn werk is altijd: energie, enthousiasme, scherpzinnigheid, plezier en diepgang waar nodig. En doen! Ervaren!

Ben je nieuwsgierig naar mijn rugzak van methodieken die ik inzet in mijn werk?
Zoals de analyses van Discover©, check dan deze pagina.

Voor contact mail me op info@noelcoacht.nl of bel of app op 06 24243363

VISIE OP MENS EN TEAM ONTWIKKELING BINNEN ORGANISATIES

Een ideaal team is een team dat in openheid, veiligheid en vertrouwen samenwerkt. Een team waarin men eigenaarschap en verantwoordelijkheid neemt. Een team dat transparant kan zijn en gesprekken durft te voeren met elkaar, ook als dat lastig is. Dat je fouten mag maken en daarvan leert met elkaar. Belangrijk hierbij is dat men het teambelang boven het individuele belang stelt.

Dat vraagt nogal wat van mensen. Dat vraagt kwetsbaarheid, doorzettingsvermogen, lef en een grote mate van zelfreflectie. Ruimte geven aan jezelf en aan elkaar om voortdurend te mogen ontwikkelen en groeien.
Wij geloven dat persoonlijke groei direct bijdraagt aan teamontwikkeling en dat teamontwikkeling direct bijdraagt aan positieve bedrijfsresultaten.

groepstraining
teamtraing

Testimonials

“Noel, harstikke dank voor je fijne werkwijze en rustige sturing in onze gesprekken. Ik vind dat je heel knap luistert, heel doelgericht, maar toch zorgvuldig en open leidt”
-Media ondernemer, 42 jr.

“Zeker zou ik Noël aanprijzen. Vooral omdat ze zich heel goed in kan leven in jouw probleem en er ook echt voor jou is. Verder is ze ontzettend goed in het naar boven halen van wat je nu eigenlijk precies voelt. Dat is de basis waar je vanuit moet gaan, maar als je dat niet gewend bent, is dat erg lastig. Noël begeleidt je hier uitstekend bij.”
-Baukje Stamm, Art director & designer for Wunderwald

COACHING

coaching kantoor

Team ontwikkeling voor teams en Training voor professionals binnen een organisatie. Lees hier meer…

PRESENTATIE

noel coacht presentatie businessevent

Presenteren en geven van workshops, of hulp bij ontwikkeling van business events. Lees hier meer…