COACHING

“You can, you should, and if you’re brave enough to start, you will.”
– Stephen King

Coaching gaat over veranderen, inzichten krijgen, bewustwording van patronen, ten einde meer te begrijpen van jezelf en de ander, waardoor je meer kunt zijn wie je bent, vanuit rust en vertrouwen, en daardoor succesvoller bent in je werk en leven.

Coaching is één op één, op maat gemaakt. We beginnen met het onderzoeken van jouw vraag, waar wil je mee aan de slag en wat is jouw persoonlijke doel?

Denk aan de volgende vragen:

  • Ik heb een goeie baan maar loop tegen dingen aan die niet goed gaan en zoek ondersteuning
  • Ik zit goed maar heb ambitie en zoek hulp die te verwezenlijken
  • Ik ben leidinggevende en zoek ondersteuning in mijn leiderschapsvaardigheden
  • Ik vind mijn werk nu niet (meer) leuk maar weet niet wat ik wèl leuk vind
  • Ik ben ondernemer en zoek een sparringpartner / coach voor op zijn tijd een goed gesprek
  • Ik zoek een coach voor onze medewerkers ter professionalisering en ondersteuning van hun werkzaamheden of een outplacement traject.

Mijn achtergrond is loopbaan coaching en ik gebruik vaak als start de Potentieel Analyse van Discover. Op een snelle manier krijgen we op die manier inzicht in jouw gedrag (DISC, de ‘kleuren’), drijfveren en talenten. Van daaruit kunnen we goed verder aan de slag met jouw coach vraag. Het gebruik van deze analyse is optioneel. Ik ben opgeleid in meerdere methodieken en gebruik wat ik denk dat nodig is. Wil je meer weten? Lees hier verder over de analyse en de andere methodieken die ik gebruik.

Voor particulieren/ZZPers start ik altijd met een gratis en vrijblijvend (telefonisch) intake gesprek. Je kunt me mailen bel of app me gerust op 06 24243363 dan maken we een afspraak.

Ook voor leidinggevenden en HR managers start ik met een vrijblijvend kennismakings gesprek. Hierin bespreken we dan ook al eventueel de coachvraag van de medewerker in kwestie en spreken we de gang van zaken af zoals het eventueel starten dan wel eindigen met een driegesprek.

Ik maak graag kennis of ik op dit vlak meer voor jullie organisatie kan betekenen,
Mail me, bel of app me gerust op 06 24243363 dan maken we een afspraak.

kantoor noel coacht

Testimonials

Ik vond de drijfveren analyse fijn om het traject mee te beginnen, omdat het mij beter inzicht heeft gegeven in waarom ik bepaalde dingen doe. Ook vond ik de methode waarbij je met verschillende “ikken” van mij ging praten heel nuttig. Hoewel ik het lastig vond om me op die manier open te stellen, heeft het me wel het meeste opgeleverd doordat het mij forceerde om naar goed naar mezelf te kijken en te luisteren en en mezelf (en mijn verschillende ikken) beter te leren kennen.

Carolina, Producer Creative production agency (25 jr.)

“Noel, hartstikke dank voor je fijne werkwijze en rustige sturing in onze gesprekken. Ik vind dat je heel knap luistert, heel doelgericht, maar toch zorgvuldig en open leidt”

Media ondernemer, 42 jr.

TRAINING

noel geeft training

Team ontwikkeling voor teams en Training voor professionals binnen een organisatie. Lees hier meer…

PRESENTATIE

noel coacht presentatie businessevent

Presentatie en moderatie events professionele groei en het geven van (impro) workshops Lees hier meer…