SAMENWERKING

“ALS JE SNEL WILT GAAN, GA DAN ALLEEN.
ALS JE VER WILT KOMEN, GA DAN SAMEN”
– Afrikaans gezegde

Ik ben zelfstandige maar niet alleen! Ik word versterkt door een mooi netwerk. Met Eveline Horbach, Rebekka van Praag en Esther Jörg werk ik tevens samen op ‘ons kantoor’, onze fijne werkplek op Amsterdam IJburg waar we ook coachen..

Ik werk of direct voor opdrachtgevers of via collega trainers / ondernemers die trainers / coaches nodig hebben. Verder zit ik in een paar intervisie groepen om te zorgen voor mijn eigen blijvende ontwikkeling als coach en facilitator, dat ik erg belangrijk vind.

Samenwerking is voor mij onontbeerlijk. Onderdeel zijn van iets groters dan jezelf en van een team leert je veel over samenwerking en kan je eigen potentieel laten groeien. Met de juiste samenwerkingspartner kun je overigens tot grote kwaliteit en resultaat komen.

Wanneer ik bij jou als organisatie op bezoek kom om een trainings en/of coachings vraag te bespreken kom ik graag met zijn twee. Dat wil niet zeggen dat de opdrachtgever automatisch aan twee ‘vastzit’. Wij doen dit omdat wij deze fase in een potentieel trainings/coaching programma beschouwen als een van de belangrijkste fases. Hier luisteren we, voelen we, kijken we en vragen we, om erachter te komen wat er speelt en zo goed mogelijk te zien wat er nodig is. En twee paar ogen zien meer dan een.

Voor meer info kun je me Mailen, bel of app me gerust op 06 24243363 dan maken we een afspraak.

Mijn directe netwerk:

samenwerking
samenwerking

Testimonials

“Noel brengt een frisse persoonlijkheid mee en weet waar ze het over heeft. Onze vraag heeft zij gelijk na het eerste gesprek goed kunnen doorgronden wat meteen een passend voorstel opleverde. In co-creatie ontstond uiteindelijk een prachtig programma voor een onderdeel van inspiratiedag binnen Eneco Groep over toekomst, strategie en cultuur. De verrassende combinatie met theatersport maakte van dit programma-onderdeel echt een verrassing voor de deelnemers die op een originele en interactieve manier aan de slag zijn gegaan met cultuurverandering en gedrag. Met als bonus dat deelnemers elkaar ook nog eens een stuk beter hebben leren kennen. Ik zou zeker weer met Noel en haar mede-coaches samenwerken.”
-Lisanne van Zwol, Talent Manager Young Colfield

COACHING

noel coach coaching

Je wilt groeien in je werk, je wilt je blijven ontwikkelen en loopt tegen bepaalde belemmeringen aan. Of is je werk gewoon niet wat het moet zijn? Je zit vast, of je hebt het gevoel dat je potentieel er niet uit komt.. Je wilt stappen zetten, maar welke… en waarheen? Lees hier meer…

TRAINING

Training is voor mij; coaching van groepen, dus altijd diepgang. Voor teamontwikkeling of trainingen coach vaardigheden (voor bijv. leidinggevenden) zit je hier goed. Of wil je aan de slag met zelf kennis en groei van een specifieke groep zoals Trainee’s of High Potentials binnen je organisatie waarmee je aan de slag wilt? Lees hier meer…

PRESENTATIE

noel geeft presentatie op businessevent

Jij zoekt een energieke presentator en/of moderator voor jullie congres of event o.h.g.v. Persoonlijke ontwikkeling en groei van professionals. Iemand met podium ervaring en passie voor het vak. Of een goeie workshop voor een kick off?  Lees hier meer…