SAMENWERKING

“ALS JE SNEL WILT GAAN, GA DAN ALLEEN.
ALS JE VER WILT KOMEN, GA DAN SAMEN”
– Afrikaans gezegde

Ik ben zelfstandige maar niet alleen! Ik word versterkt door een mooi netwerk. Met Eveline Horbach en Rebekka van Praag, werk ik tevens samen op ‘ons kantoor’, onze fijne werkplek op Amsterdam IJburg waar we coachen en ook ruimte is voor workshops.

Wanneer we bij bedrijven op bezoek komen om een trainings en/of coachings vraag te bespreken komen we graag met zijn twee. Dat wil niet zeggen dat de opdrachtgever automatisch aan twee ‘vastzit’. Wij doen dit omdat wij deze fase in een potentieel trainings/coaching programma beschouwen als een van de belangrijkste faseås. Hier luisteren we, voelen we, kijken we en vragen we, om erachter te komen wat er speelt en zo goed mogelijk te zien wat er nodig is. En twee paar ogen zien meer dan een.

Op die manier kunnen we ook met elkaar sparren, elkaar ondersteunen, en tevens grotere trajecten/programma’s aan. Wanneer het eerste gesprek voldoende blijkt komen we met een voorstel. Wij geloven in co-creatie, dus dit is een aanzet, vandaar bekijken we samen wat passend is, binnen de mogelijkheden van tijd en budget.
Voor meer info kun je me Mailen, bel of app me gerust op 06 24243363 dan maken we een afspraak.

Mijn directe netwerk:

samenwerking
samenwerking

Testimonials

“Noel, harstikke dank voor je fijne werkwijze en rustige sturing in onze gesprekken. Ik vind dat je heel knap luistert, heel doelgericht, maar toch zorgvuldig en open leidt”
-Media ondernemer, 42 jr.

“Zeker zou ik Noël aanprijzen. Vooral omdat ze zich heel goed in kan leven in jouw probleem en er ook echt voor jou is. Verder is ze ontzettend goed in het naar boven halen van wat je nu eigenlijk precies voelt. Dat is de basis waar je vanuit moet gaan, maar als je dat niet gewend bent, is dat erg lastig. Noël begeleidt je hier uitstekend bij.”
-Baukje Stamm, Art director & designer for Wunderwald

COACHING

noel coach coaching

Je wilt groeien in je werk, je wilt je blijven ontwikkelen en loopt tegen bepaalde belemmeringen aan. Of is je werk gewoon niet wat het moet zijn? Je zit vast, of je hebt het gevoel dat je potentieel er niet uit komt.. Je wilt stappen zetten, maar welke… en waarheen? Lees hier meer…

TRAINING

Loopt het niet lekker met je team? Ze hebben moeite elkaar te vinden; werken niet optimaal samen. Of ze kletsen veel, en tonen te weinig verantwoordelijkheid of leiderschap. Of draait je vraag om een specifieke groep zoals Trainee’s of High Potentials binnen je organisatie waarmee je aan de slag wilt? Lees hier meer…

PRESENTATIE

noel geeft presentatie op businessevent

Jij bent jullie business event aan het vormgeven en zoekt een energieke presentator voor de dag, of meer, inspiratie hoe je het aan kunt pakken. Je wilt iets bijzonders en iets interactiefs, beweging, verrassends, dat de deelnemers na afloop verrast en positief zijn! Lees hier meer…