WIE IS NOËL?

Ik ga het proberen kort te houden…. (dat zegt al iets over mij, want ik vind dat heel moeilijk☺)

Studie achtergrond: Vond Psychologie wel interessant. Maar mijn moeder zat erin. Dus dat doen we dus niet, eigenwijs zijn. Wil iets doen dat lèuk is, film, theater! Dus Kunst & Cultuur Management gedaan.

Vroege ambitie: Ik ging film producent worden! Al vond ik het snel wel veel gedoe… De Sales en Distributie van films paste beter.. En dan Internationaal, cool! Cannes en Rotterdam Film Festival, spannend, deed het goed op feestjes, maar diep van binnen, ik miste echt contact met mensen..

Eigenschappen: Ik praat veel, en graag, ik kan het ook goed. Ik hou van mensen, ben nieuwsgierig, pas me snel aan en mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak. O ja, en ik ben enthousiast en eigenzinnig, en hou van vakmanschap. Op heel veel gebieden..

Eigenaardigheden: Ik ben een dromer, ik doe lang over grote beslissingen, moet dingen laten bezinken, ik groei ergens naar toe, zoals mijn beslissing het roer om te gooien om coach en trainer te worden. En als ik het dan doe, dan moet het goed. Van hoogwaardige kwaliteit.

En vol erin.

Ommekeer: Dus ontslag genomen en de coach èn trainers opleiding gedaan. En dan meteen heel succesvol willen/moeten zijn als trainer en coach. Want dit was toch wat ik wilde….? Heel perfectionistisch, maar zo dat ik lam sloeg, die lat legde ik zo hoog..

Terugslag: Was inmiddels moeder, met een gezin, huis, sociaal leven en zo.. Veel werk is dat. Gezin versus werk, niet zoals ik het in mijn hoofd had. Mijn man bouwde een carrière op, succesvol. En ik, ik worstelde om een eigen onderneming op te bouwen. Vond dat ik niets had bereikt qua werk. Ik werd heel onzeker, wie was ik nou helemaal als coach? Wist het ff niet meer.. Pfff..

Weer een begin!: Ik zocht hulp. En kreeg de kans Empowerment trainingen te geven aan vrouwen van niet Nederlandstalige afkomst. Een schot in de roos. Vrouwen die zo hard vechten voor wat ze willen, inspirerend en leerzaam! Dat ergens voor gaan, die wilskracht en dat vuur in jezelf zoeken en voelen, dat is een mooie ervaring. En ondertussen die vele obstakels van buiten en aaahhh de ergste van binnen overwinnen. Ik doe het zelf aan de lopende band en help er andere vrouwen bij.

Mijn missie: Potverdikkeme vrouwen, wat kom ik veel potentieel tegen dat nog niet tot uiting komt door al die opvattingen die wij erop na houden, die nergens op slaan, en ons stoppen i.p.v. ons laten bloeien! Wij zijn nog veel te veel achtergesteld, we zijn nog niet gelijkwaardig met mannen, op heel veel vlakken. Het is een belangrijke drijfveer om vrouwen te helpen hun eigenheid te vinden op hun plek, in hun leven, in hun situatie. Tegelijkertijd zet ik me graag in voor gezonde organisaties, waar mannen en vrouwen werken in verbinding, met hun werk, met hun collega’s en hun klanten. Hoe ze werken met plezier en in balans met wie ze zijn.

Èn ik ben feministe 4.0. (Dat betekent dat je dan ook nog vrouwelijk, sexy en huismoeder mag zijn geloof ik☺)

Ik hoop dat je een idee van mij hebt gekregen.

De video hiernaast kan helpen om nog overgebleven nieuwsgierigheid weg te nemen. Of je meld je aan voor mijn updates. Dan kan je me een beetje volgen, en eens langskomen wellicht op een event of workshop en mij leren kennen. Ik zie je graag!

NOËL'S PROJECTEN

Ik werk naast mijn eigen aanbod van Empowerment coaching ook met veel plezier in opdracht van verschillende organisaties. Graag noem ik er hier een paar:

Flyer training "meiden van de toekomst"

Trainer en coach van Empowerment traject MEIDEN VAN DE TOEKOMST.

Voor meiden tussen de 23 en 27 jaar zonder werk en/of opleiding die stappen willen zetten in hun toekomst. Een acht daagse training met daaropvolgend individuele begeleiding.

In opdracht van Annemieke Winder –  Stichting Vrouwen Vooruit i.s.m. Blik op talent en Elance.

training bij Livera

Partner La Differenza. Trainer van management trainingen en coaching on the job van winkelteams van o.a. de lingerie winkels van Livera. Coaching op gastvrijheidsbeleving; vrouwen gelukkiger maken!

inspiratie project

Co- facilitator van de inspiratie bijeenkomsten Sociaal Domein van de Gemeenten Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren. Ik verzorgde o.a. de visualisaties voor groepen van 40 tot 80 mensen werkzaam in het sociaal domein.  I.s.m. Sarah Fahner. In opdracht van Ysberg.

training vrouwen van niet-nederlandse afkomst in klaslokaal

Trainer en co- ontwerper van Empowerment trainingen voor vrouwen van niet-Nederlandse afkomst in heel Amsterdam: ‘Opwaarts’ en ‘Vrouwen aan de slag’. In opdracht van Combiwel Amsterdam.