WIE IS NOËL?

“HET PAD VORMT ZICH TERWIJL JE HET LOOPT”
– Nietszche

Ik ga het proberen kort te houden…. (dat zegt al iets over mij, want ik vind dat heel moeilijk☺)

Studie achtergrond: Vond Psychologie wel interessant. Maar mijn moeder is psycholoog en orthopedagoog. Dus dat doen we dus niet, eigenwijs zijn. Wil iets doen dat spannend is, film, theater! Dus Kunst & Cultuur Management gedaan.

Vroege ambitie: Ik ging film producent worden! Maar al snel vond ik het veel gedoe… De Internationale distributie van films paste beter.. Cannes en Rotterdam Film Festival, spannend, deed het goed op feestjes, maar diep van binnen, ik miste echt contact met mensen en persoonlijke groei..

Eigenschappen: Ik praat goed, en graag, en geef graag ruimte. Ik hou van mensen, ben nieuwsgierig, pas me snel aan en mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak. Ik ben mateloos geïnteresseerd in hoe mensen werken en zich ontwikkelen. En o ja, ik ben enthousiast en eigenzinnig, en hou van mooie dingen en vakmanschap.

Eigenaardigheden: Ik ben een dromer, ik doe lang over grote beslissingen, moet dingen laten bezinken, ik groei ergens naar toe, zoals mijn beslissing het roer om te gooien om coach en trainer te worden. En als ik het dan doe, dan moet het goed. Van hoogwaardige kwaliteit.

En vol erin.

Ommekeer: Dus ontslag genomen en de coach èn trainers opleiding gedaan. En dan meteen heel succesvol willen/moeten zijn als ondernemend trainer en coach. Want dit was toch wat ik wilde….? Heel perfectionistisch, maar zo dat ik lam sloeg, die lat legde ik zo hoog..

Terugslag: Was inmiddels moeder, met een gezin, huis, sociaal leven en zo.. Veel werk is dat. Gezin versus werk, niet zoals ik het in mijn hoofd had. Mijn man bouwde een carrière op, succesvol. En ik, ik worstelde om een eigen onderneming op te bouwen. Vond dat ik niets had bereikt qua werk. Ik dacht dat ik wel kon leren hoe succesvol ondernemer te worden… Ik werd heel onzeker, wie was ik nou helemaal als coach en trainer? Wist het ff niet meer.. Pfff..

Weer een begin!: Ik zocht hulp. En kreeg de kans Empowerment trainingen te geven aan vrouwen van niet Nederlandstalige afkomst. Een schot in de roos. Vrouwen die zo hard vechten voor wat ze willen, inspirerend en leerzaam! Dat ergens voor gaan, die wilskracht en dat vuur in jezelf zoeken en voelen, dat is een mooie ervaring. En ondertussen die vele obstakels van buiten en aaahhh de ergste van binnen overwinnen. Ik doe het zelf aan de lopende band en help er andere mensen bij.

Mijn missie: Potverdikkeme mensen, wat kom ik veel potentieel tegen dat nog niet tot uiting komt door al die opvattingen die wij erop na houden, die nergens op slaan, en ons stoppen i.p.v. ons laten bloeien! Het is een belangrijke drijfveer om de werkende mens en dan helemaal jonge mensen te helpen hun eigenheid te vinden op hun plek, in hun leven, in hun situatie. Ik weet het inmiddels. Ik ben coach, in heel mijn DNA!

Èn ik ben feministe 4.0. (Dat betekent dat je dan ook nog vrouwelijk, sexy en huismoeder mag zijn geloof ik☺)

Ik hoop dat je een idee van mij hebt gekregen.

Je kunt je hieronder aanmelden voor mijn updates. Dan kan je me een beetje volgen, en eens langskomen wellicht op een event of workshop en mij leren kennen. Ik zie je graag!

Noël coacht opslaan en bewaren?

Wil je een link met me houden? Ontvang een mailtje met een interessant artikel, inspirerend filmpje of tips en blijf op de hoogte.

Ik stuur hooguit 1x per maand een mail (ik krijg zelf ook veel te veel e-mails) en je kunt je altijd afmelden.

Mocht je liever mijn Facebook liken, dan kan dat ook: Noël Coacht op Facebook

Of mij opzoeken via Linkedin: Noël Coacht op Linkedin

Testimonials

“Dank je wel dat je me zo goed op weg hebt geholpen Noel! Ik wist dat ik het “anders” wilde en had al wat elementen in mijn hoofd. Maar jij hebt me geholpen alle elementen van mijn wensbaan en wenstoekomst grondig te onderzoeken en op een rijtje te zetten. Met zachte hand, met harde hand, met ratio en met gevoel. Je betrokkenheid en gedrevenheid zijn super!”

-Susan, 30 jr, Freelancer Marketing & Partnerships