Wat is jouw talent?

Geef jij hier zo hup antwoord op? Met zelfvertrouwen?

Ja, nee, uhhh?
Dit kan een hele lastige vraag zijn, omdat je het niet weet.
Of niet weet hoe je het moet verwoorden.

En dat is een gemiste kans!

Want als jij werk wilt doen wat je goed kan èn waar je lol in hebt, en jij jezelf wilt blijven ontwikkelen, en in staat wilt zijn keuzes te maken in de koers die je vaart in je leven, dan is het verdomd handig te weten wat jouw talent is.

Maar, hoe kom je daar nu achter?

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

2 Comments

Marja

Ik ben al zo lang op zoek dat ik wel eens wanhopig wordt. maar ik geef het nog niet op.

Reply
Noël de Rooij

Hi Marja,
Je opmerking roept bij mij een hoop vragen op. Ben je al lang op zoek naar je talent, of een nieuwe baan? Ik ben benieuwd wat van de videocursus vindt, ik hoop dat het je een stukje verder brengt en anders hoor ik graag of ik meer voor je kan doen. Succes!!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *