F*ck Perfect

De opname van deze vlog ging niet helemaal vloeiend. Tijdens de montage kwam ik er ook helemaal niet uit, ik had zoveel filmmateriaal. Ik raakte redelijk gefrustreerd.

Maar ik leerde er (natuurlijk, pff) ook weer van. Bevindingen die ik dan toch weer graag met jullie deel:

  • Mijn verhaal eerst goed oefenen. Ik had mijn boodschap al lang in mijn hoofd. Ik had het ook eerst opgeschreven, maar vervolgens dacht ik het in één keer op video te kunnen zetten in een logisch verhaal. niet dus. Een goed verhaal als startpunt. en dan:
  • Terwijl ik bezig was met de opname kwamen er nieuwe ideeën bij me op. Maar die gaf ik geen ruimte, want het moest vandaag af, en donderdag ochtend om 6u in de inbox van iedereen zitten.. En ik vermoed dat daar best hele goeie ideeën tussen zaten.. Oftewel, gewoon gaan doen. De tijd ervoor nemen. Erop vertrouwen dat als ik bezig ben alles zich vormt. Niet alles van te voren willen bedenken, of naarstig vasthouden aan datgeen van te voren bedacht was..
  • Tijdens het monteren kwam ik weer op een idee, dat ik deels heb uitgevoerd door een blooper filmpje te maken. Maar nu terwijl ik dit schrijf bedenk ik me weer van alles. Maar tijd limiteert me. Nee ik laat me limiteren door mijn zelf opgelegde planning.
  • Voorbereiden ja! Plannen nee! Impulsen volgen Ja! Ik leer het elke week bij mijn lessen impro theater, maar toepassen in je eigen leven, pfff moeilijk hoor.
  • Fouten maken is heel leuk. Nou ja die wist ik al. Maar het maken van het blooper filmpje gaf me weer zoveel lol, ik vond eigenlijk dat ik te weinig bloopers had. Ga ik ook doen volgende keer, meer fouten maken.

Veel plezier bij het kijken en gun jezelf ook je eigen plezier met dingen helemaal verkeerd doen:-)

warme groet,  Noël

ps rechts zie je bovenaan de video die ik aan het maken was, check, “doe jij wat je leuk vindt?”

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail