EEN KRACHTIGE BOODSCHAP VOOR HET NIEUWE JAAR

 

FOLLOW YOUR DREAMS, THEY KNOW THE WAY

“Jaa! Mooie quote hoor Noël!  Het is ook fijn om te dromen, maar niet erg realistisch hè?Want laten we wel wezen, werkelijkheid worden ze alleen bij anderen, niet bij mij. Dromen zijn vaak te hoog gegrepen. Ik heb prachtige! En ik wil ook wel… Maar de omstandigheden zijn er zó niet naar. Hoe zou ik dat ook ooit voor elkaar moeten krijgen. Ik durf het ook eigenlijk niet, ach ik heb ook te weinig ervaring, kennis, ik val meteen door de mand. Ze zien me al aankomen. Ach lieve schat denken ze dan, maar dat kan toch helemaal niet. Ik moet gewoon het leven nemen zoals het komt, ik heb het toch goed zo. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.

Dus laten we het ajb bij dromen houden..”

Denk jij wel eens zo? Ik dacht altijd zo..Mijn dromen waren mijn geheimen. Maar weet je wat? DROMEN IS EEN ONGELOFELIJK TALENT! 
Daar komt mijn kracht vandaan!

Voor goed dromen heb je fantasie nodig om je volledig in te beelden hoe jouw leven eruit ziet als alles mogelijk is. Als je droomt gebruik je je rechter hersenhelft, waar onder andere je verbeeldingskracht, creativiteit en je intuïtie zitten. We dragen dus gewoon altijd een enorme inspiratie bron met ons mee! Eén die ons niet alleen helpt om onze koers te bepalen maar ook een grote krachtbron is om die weg ook werkelijk te durven gaan.

Deze kracht wordt door Oprah Winfrey mooi omschreven: 

“De kracht van iets visualiseren of verbeelden is ongelofelijk. Mensen die ‘succes’ hebben, hebben vaak al bedacht waar ze heen willen in hun leven. Ze hebben zichzelf al verbeeld dat ze het pad hebben bewandeld en zijn waar ze willen zijn.  Vervolgens moet je er wel wat mee doen. Je kan je doel voor je zien, vertrouwen hebben en loslaten. Om vervolgens niet vergeten aktie te ondernemen!”

Ik gebruik in mijn coaching vaak de kracht van Visualisatie en Mindfulness, de combinatie is goed, het versterkt elkaar. In Januari 2016 begin ik dan ook met de Power Workshop “Dromen”.

En ondertussen wens ik jou een spetterend droom jaar!!! Check mijn vlog voor een krachtige boodschap voor jou!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail