TIEN TIPS voor dromende vrouwen om te gaan doen!

Ik ben een ontzettende dromer, dat mag inmiddels duidelijk zijn. Het nadeel daarvan is dat het voor mij soms lastig is om te doen. Voor de doeners onder ons is het vaak weer lastig een moment te nemen en aan introspectie te doen bijvoorbeeld door te dromen.

Maar als ik niet doe, gebeurt er niets en blijven dromen mooie dromen.
Een van de oorzaken van mijn moeite om te doen is angst. En die angst wordt weer veroorzaakt door irrationele gedachten. Dat ik het niet kan, er nog niet klaar voor ben, dat niemand mij zal geloven, met me mee zal gaan.
En dan vel ik ook nog een negatief oordeel hierover. Namelijk dat als dat inderdaad zal gebeuren, dat ik dat niet aankan, dat ik dan door de grond zak en er niet meer overheen kom, dat de waarde van mijn persoon dan naar beneden gaat, ik vat het heel persoonlijk op.

Klinkt heftig, maar dit is een korte schets van wat er in je hoofd en lijf kan gebeuren in een paar seconden tijd. Dit kan veroorzaken dat ik het dan maar niet doe..
Herken je iets hiervan?

Je zal misschien nu denken, ja maar dat is doodzonde! Kom op doen! Vooral de doeners onder ons zullen een ergernis voelen bij het lezen van bovenstaande.

Het is helaas de realiteit voor velen van ons, helemaal voor de dromers en de denkers, dat we tegengehouden worden door angst om te gaan doen waarvan we dromen.

Ik ben sinds een tijdje aan het ‘doen’, en dat gaat de ene keer makkelijker dan de andere. Maar ik heb een hoop geleerd, en ik deel graag mijn bevindingen met jou, zodat het voor iedereen makkelijker wordt om te gaan DOEN!

Blijf op de hoogte en ontvang maandelijks mijn vlogs en tips over hoe jezelf te empoweren! Bovendien ontvang je daarbij nu de TIEN TIPS om te gaan van Dromen naar Doen!

Stuur mij de TIEN TIPS!

[ultimate_modal modal_title=”Tien tips & Noël’s Updates” modal_on=”custom-selector” modal_on_selector=”.triggermodal” modal_size=”medium” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_opacity=”80″ header_font_size=”desktop:32px;” header_line_height=”desktop:32px;”][/ultimate_modal]
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail