PRESENTATIE

“The techniques of the theatre are the techniques of communicating”
– Viola Spolin (improvisation for the theatre, 1983.)

Op zoek naar een presentator en moderator voor uw netwerk event of inspiratie dag?

Ik presenteer graag en ben goed in moderaten in onderwerpen waar ik gepassioneerd over ben; persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen. Mijn coach vaardigheden zet ik graag in voor een groter publiek. Ik ben gewend op een podium te staan, en kan goed reageren op een publiek en onverwachte situaties in een interview door mijn jarenlange ervaring als improvisatie toneelspeler.

Ook doe ik graag theatersport als teambuilding met groepen van 12 tot zeer groot. Of pas ik improvisatie technieken toe op grote groepen als warming up of bewustwording van fouten maken, of in mogelijkheden denken. (Ja ennen).

Ook hier werk ik graag samen. Improvisatie theater heeft mij een groot netwerk van creatieve, humoristische, ervaren en bijzondere mensen opgeleverd, allen werkende onder andere in het bedrijfsleven voor dit soort evenementen. Denk aan het geven van Powerpoint Karaoke workshops voor grote groepen: https://powerpointkaraoke.nl/onze-trainers/.

Weet je genoeg? Mail me op [email]info@noelcoacht.nl[/email] of bel of app op 06 24243363

Testimonial

“Noel brengt een frisse persoonlijkheid mee en weet waar ze het over heeft. Onze vraag heeft zij gelijk na het eerste gesprek goed kunnen doorgronden wat meteen een passend voorstel opleverde. In co-creatie ontstond uiteindelijk een prachtig programma voor een onderdeel van inspiratiedag binnen Eneco Groep over toekomst, strategie en cultuur. De verrassende combinatie met Improvisatie theater maakte van dit programma-onderdeel echt een verrassing voor de deelnemers die op een originele en interactieve manier aan de slag zijn gegaan met cultuurverandering en gedrag. Met als bonus dat deelnemers elkaar ook nog eens een stuk beter hebben leren kennen. Ik zou zeker weer met Noel en haar mede-coaches samenwerken.”

Lisanne van Zwol, Talent Manager Young Colfield (toen Eneco Group)

noel geeft training met megafoon
noel coacht presentatie en training

Testimonial

“Rollenspellen waren erg goed! Knap hoe Noel de beschreven karakters kon vertolken. Soms wat confronterend, maar daardoor juist erg goed!”

-Deelnemer Training ‘lastige consultancy gesprekken’ Consultancy Firm

COACHING

noel coach coaching

Eén op één coaching voor professionals (binnen een organisatie). Lees hier meer…

TRAINING

Team ontwikkeling voor teams en Training voor professionals binnen een organisatie. Lees hier meer…