PERSONAL COACHING

“You can, you should, and if you’re brave enough to start, you will.”
– Stephen King

Zoek je een personal coach, om jou verder te helpen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Personal (Loopbaan) Coaching is helemaal alleen voor jou, op maat gemaakt. We beginnen met het onderzoeken van jouw vraag, waar wil je mee aan de slag en wat is jouw persoonlijke doel?

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend telefonisch intake gesprek. Wil je eens onderzoeken of ik wat voor je kan betekenen? Mail me gerust dan maken we een telefonische afspraak wanneer het jou uitkomt, geheel vrijblijvend.

Als we samen gaan werken stuur ik je een op maat gemaakte offerte.

Mijn coaching bestaat uit gesprekken van 1,5 uur en ik maak altijd op maat gemaakte opdrachten voor je die we samen bespreken.

Mijn achtergrond is loopbaan coaching en ik gebruik de DISC en Drijfveren analyse van DISCOVER graag als startpunt van ons coaching traject. Op een snelle manier krijgen we op die manier inzicht in jouw gedrag en drijfveren. Van daaruit kunnen we goed verder aan de slag met jouw coach vraag. Het gebruik van deze analyse is optioneel.


WAAROM COACHING?

Een doel van coaching is dat je weer aan het roer komt te staan van je eigen leven. Dat je erachter komt wat jij wilt, wat belangrijk voor jou is, in werk en leven. Dit zal je helpen makkelijker keuzes te kunnen maken, die bij jou passen, en stappen te zetten zodat jouw pad zich kan gaan vormen.

Het pad vormt zich terwijl je hem loopt..
Nietzsche

Dit is een citaat waar ik echt in geloof. Wij willen vaak van te voren het pad al helemaal precies uitgeplozen hebben zodat we goed weten hoe we moeten lopen en niet de verkeerde kant op gaan. En ondertussen staan we stil. Die eerste stap zetten we pas “als… want dan…”

Ik help je om weer in beweging te komen. Om te dealen met alle obstructies op je pad. Ik laat je zien dat je dat zelf kunt, met je eigen talenten, innerlijke kracht en drijfveren. Zodat je weer gaat lopen, gaat bewegen, je reis weer oppakt. En op een gegeven moment heb je mij niet meer nodig.

Het is niet altijd de makkelijkste weg, maar wel die van groei. En zeker van geluk.

Voor als je het interessant vindt, ik gebruik de Empowerment Methode van Gail Straub en David Gershon, Rationeel Emotieve Therapie, een keur aan loopbaan coach methodieken en Mindfulness en Voice Dialogue technieken.

Deze coaching trajecten zijn voor particulieren maar kunnen ook in opdracht van de organisatie waar je voor werkt. Ook gesprekken via Skype zijn mogelijk of een loopbaan traject dat parallel loopt aan een therapie bij een psychotherapeut.

We kunnen samen onderzoeken wat het best voor jou is, mail me voor een kennismakings afspraak, je kunt me natuurlijk ook gewoon bellen of appen op 06 24243363

Maandelijks geïnspireerd worden en tips ontvangen?

Over hoe je jezelf kan empoweren en het op jouw manier kan doen, zonder je je iets aan te trekken van die 1000 andere meningen. En je werk gaat doen dat bij jouw past en je blij van wordt!

Je ontvang nu daarbij nu de TIEN TIPS om te gaan van Dromen naar Doen!

Stuur mij de tien tips!

Testimonials

“Noel, harstikke dank voor je fijne werkwijze en rustige sturing in onze gesprekken. Ik vind dat je heel knap luistert, heel doelgericht, maar toch zorgvuldig en open leidt”
-Media ondernemer, 42 jr.

“Zeker zou ik Noël aanprijzen. Vooral omdat ze zich heel goed in kan leven in jouw probleem en er ook echt voor jou is. Verder is ze ontzettend goed in het naar boven halen van wat je nu eigenlijk precies voelt. Dat is de basis waar je vanuit moet gaan, maar als je dat niet gewend bent, is dat erg lastig. Noël begeleidt je hier uitstekend bij.”
-Baukje Stamm, Art director & designer for Wunderwald

POWER WORKSHOPS

power programma workshopsIk geef een aantal keer per jaar Power workshops. Dit keer “Van dromen naar doen!” …. Lees verder…

POWER IN OPDRACHT

power programma groepstrainingBent u Manager of HR Professional op zoek naar een goeie trainer en/of coach? Lees hier verder…