POWER IN OPDRACHT

“ALS JE SNEL WILT GAAN, GA DAN ALLEEN.
ALS JE VER WILT KOMEN, GA DAN SAMEN”
Afrikaans gezegde

Samenwerken met opdrachtgevers doe ik graag, en dus vind ik graag uit welke training of coaching u of uw team nodig heeft.

Ik train en coach het best o.h.g.v.:

  • Talentontwikkeling en persoonlijk leiderschap van (HighPotential) professionals. (& Young professional meets Leermeester)
  • Agile werken, zelfsturende teams, tegen verandering bestendig, door toepassing van de methodiek van Improvisatie technieken
  • Samenwerken, onder andere door middel van DISC en eventueel Drijfverenanalyse, via Discover©
  • Coachende en motiverende gespreksvoering voor leidinggevenden
  • Energizing en presentatie kick off’s van trainings programma’s
  • Loopbaan Coaching (ook outplacement) & Talent coaching

En dat doe ik op allerlei manieren. Maar de kern is altijd: energie, enthousiasme, scherpzinnigheid, plezier en diepgang waar nodig. En doen! Ervaren!

Een paar methodieken hier omschreven:

> Toegepaste Improvisatietheater technieken. Leren door te ervaren, te doen en te lachen. Tijdens trainingen passen we de samenwerkingsprincipes en mindset van improvisatie theaterspelers toe,  om deelnemers te leren improviseren, en een Agile mindset te laten ervaren.

> DISC gedrags analyse via Discover©. Spelen met de kleuren. Geeft waardevol inzicht in eigen gedrag en dat van je collega’s en klanten.

> Mindfulness en Visualisatie. We nemen het lichaam mee, en we gebruiken onze fantasie en onze enorme verbeeldingskracht, om los te komen van gefixeerde gedachten stromen.

Wanneer dit aanspreekt, kom ik heel graag met u in gesprek. Om te kijken of er een match is. Er is niets leuker en niets geeft meer voldoening dan samenwerken met mensen waarmee je op één lijn zit. Dus laten we dat uitvinden; Mail me op info@noelcoacht.nl of bel of app op 06 24243363.

Ik werk ook graag samen met andere coaching & training professionals. Ik ben trots op het netwerk dat ik inmiddels heb opgebouwd. Daardoor heb ik altijd meer te bieden als het nodig is. Hier een paar genoemd met linkjes naar de websites:

Ruud Ten Voorde

Eveline Horbach

Improving Business

Raymond van Driel

Het Trainingsbureau

Maandelijks geïnspireerd worden en tips ontvangen?

Over hoe je jezelf kan empoweren en het op jouw manier kan doen, zonder je je iets aan te trekken van die 1000 andere meningen. En je werk gaat doen dat bij jouw past en je blij van wordt!

Je ontvang nu daarbij nu de TIEN TIPS om te gaan van Dromen naar Doen!

Stuur mij de TIEN TIPS

Testimonials

Noël is een krachtige en prachtige vrouw. Als coach staat ze in haar kracht om mensen uit te dagen stappen verder te zetten, ze te ontwikkelen door te spiegelen. Ze weet mensen te boeien en inspireren. Vanuit La Differenza, bureau voor gastvrijheidsbeleving in Retail, werkt Noël voor een aantal klantrelaties. Zij weet de ondernemer en teams te begeleiden naar de gewenste sfeerbeleving en resultaten! Dank!

– Marja Groen, eigenaar La Differenza

Noël’s werk kan je helpen je belemmerende patronen te doorbreken en te kiezen voor jezelf!

– Docente, 45 jr.

“Betrokken, inhoudelijk sterk, wijs, mensenmens en creatief. Enkele woorden die voor mij op Noël van toepassing zijn. Ik heb met Noël mogen werken voor een opdrachtgever waarbij wij zowel onze trainings- als coachingsvaardigheden hebben laten zien. Van het schrijven van de verschillende programma’s tot het geven van de trainingen, het evalueren na afloop én het één op één coachen van de leidinggevenden. Alle aspecten kwamen naar voren. Noël is top in het zich snel eigen maken van een voor haar nieuw programma én kan bijzonder goed mensen naar zichzelf laten kijken. Ze laat hierbij ook goed de verantwoordelijkheid bij de coachee. 
Ik kan haar als trainer én coach van harte aanbevelen!!”

– Karin Smit, HBDI Consultant & Trainer

De kwaliteiten van Noël en haar Workshop zijn, aandacht voor elke deelnemer, goed kunnen luisteren, mooie inzichten geven door tegenvragen te stellen, leuke sketch met twee karakters, interactie tussen deelnemers!

– Trudy, 43 jr.

POWER WORKSHOPS

power programma workshopsIk geef een aantal keer per jaar Power workshops. Dit keer “Van dromen naar doen!” Lees verder…

PERSONAL COACHING

personal coachingZoek je een loopbaan coach, op de weg naar werk dat helemaal bij je past? Lees verder…